PSV-trainer Phillip Cocu heeft de nodige wijzigingen doorgevoerd in zijn basisopstelling voor de return van donderdag tegen NK Osijek in de derde voorronde van de Europa League.

Ten opzichte van de met 0-1 verloren heenwedstrijd van vorige week in Eindhoven verschijnen Hirving Lozano, Davy Pröpper en Derrick Luckassen aan de aftrap.

Dat gaat ten koste van Luuk de Jong, Bart Ramselaar en Daniel Schwaab, die alledrie genoegen moeten nemen met een plek op de reservebank.

Voor Luckassen wordt het zijn officiële debuut in het shirt van PSV. Hij kwam deze zomer over van AZ en vormt samen met Nicolas Isimat-Mirin het centrale verdedigingsduo van de nummer drie van het afgelopen seizoen in de Eredivisie.

Lozano kreeg zeven dagen geleden al speeltijd van Cocu, maar zit in het Stadion Gradski vrt voor het eerst bij de eerste elf PSV'ers.

De Mexicaan fungeert net als Steven Bergwijn als buitenspeler, wat betekent dat Jurgen Locadia doorschuift naar de spitspositie.

Osijek-PSV begint donderdag om 20.45 uur en staat onder leiding van de Portugese scheidsrechter Hugo Miguel. De winnaar van het tweeluik plaatst zich voor de play-offs om een plek in de groepsfase van het tweede Europese bekertoernooi.

Opstelling PSV: Zoet; Arias, Luckassen, Isimat-Mirin, Brenet; Hendrix, Pröpper, Van Ginkel; Lozano, Locadia en Bergwijn.