Maandag 3 oktober 2022 | Het laatste nieuws het eerst op NU.nl
Fernando Torres

Atletico Madrid verlengt aflopend contract Torres met een jaar

Atletico Madrid heeft woensdagavond het aflopende contract van Fernando Torres verlengd. De 33-jarige spits ligt nu tot medio 2018 vast bij de Madrilenen. 
Door NU.nl

"Ik ben heel erg blij dat ik hier nog een jaar kan spelen", zei Torres woensdagavond in een eerste reactie op de website van zijn club.

Torres is bezig aan zijn tweede periode bij Atletico Madrid, waar hij tussen 2001 en 2007 ook al onder contract stond. Na avonturen bij Liverpool, Chelsea en AC Milan keerde de Spanjaard in januari 2015 weer terug op het oude nest.

Afgelopen seizoen speelde Torres 45 officiële wedstrijden voor Atletico, waarin hij tien keer tot scoren kwam. Hij werd nog nooit landskampioen met de Spaanse formatie.

Deze inhoud kan helaas niet worden getoondWij hebben geen toestemming voor de benodigde cookies. Aanvaard de cookies om deze inhoud te bekijken.

Champions League

In 2016 stond hij wel aan de aftrap in de Champions League-finale tegen stadgenoot Real. De 'Koninklijke' trok na strafschoppen aan het langste eind.

Torres speelde daarnaast 110 interlands voor Spanje, waarmee hij in 2008 en 2012 Europees kampioen en in 2010 wereldkampioen werd.


Lees meer over:

Atlético MadridFernando Torres

Aanbevolen artikelen