NAC Breda met drie huurlingen Manchester City Eredivisie in

NAC Breda heeft voor komend seizoen de beschikking over drie talenten van Manchester City. Thierry Ambrose, Paolo Fernandes en Pablo Mari spelen komend seizoen voor de nieuwkomer in de Eredivisie.

De drie talenten sluiten maandag al aan bij de eerste training van de club, meldt de formatie uit Breda zaterdag op de eigen website.

De 20-jarige Ambrose uit Frankrijk is een aanvaller, terwijl de 18-jarige Spanjaard Fernandes bij voorkeur speelt als aanvallende middenvelder. De 23-jarige Mari is een verdediger uit Spanje .

"Thierry, Pablo en Paolo zijn drie zeer getalenteerde spelers die passen in het plaatje dat wij voorafgaand aan het seizoen hebben geschetst", legt technisch directeur Hans Smulders uit.

"Voor Thierry en Paolo geldt dat zij wekelijks uitblinkers waren bij de jeugdploeg van Manchester City. Pablo heeft meer ervaring. Hij heeft al flink wat wedstrijden gespeeld in Spanje. Voor alle drie geldt dat zij met hun specifieke kwaliteiten een substantiële bijdrage kunnen leveren aan ons elftal."

Lees meer over:
Tip de redactie