Khalid Boulahrouz sluit niet uit dat hij zijn loopbaan als voetballer weer nieuw leven inblaast. De 35-jarige verdediger zinspeelt op een rentree in een Aziatische competitie.

In februari 2016 liet Boulahrouz nog optekenen dat zijn actieve carrière erop zat, maar de 35-voudig international van Oranje komt nu terug op die woorden.

"Ik ben nooit echt gestopt", zegt Boulahrouz in Jakarta tegen Goal.com. "Ik ben altijd op zoek geweest naar een nieuwe uitdaging. Mogelijk ligt die in Indonesië, China, India of misschien wel in Japan."

Boulahrouz speelde in het verleden voor RKC Waalwijk, Hamburger SV, Chelsea, Sevilla, VfB Stuttgart, Sporting Lissabon en Bröndby. Zijn laatste club was Feyenoord, waar hij na slechts achttien wedstrijden in het eerste elftal vertrok na afloop van het seizoen 2014/2015.

Een terugkeer op een wat lager niveau is echter niet te min voor hem, verzekert de 'Kannibaal'. "Het zou ook zomaar kunnen dat het er wel al op zit voor mij, maar als ik de kans krijg om voor Persijap Jepara te spelen dan zou dat heel mooi zijn."

Bij die Indonesische tweedeklasser fungeert Boulahrouz sinds twee wedstrijden als assistent-trainer van het vrouwenteam en trainde hij ook al mee met het eerste elftal. Voorzitter Esti Puji Lestari van die club is een goede bekende van Boulahrouz.