Harry Kane kan zaterdag na een maand afwezigheid zijn rentree maken bij Tottenham Hotspur. Michel Vorm ontbreekt door een knieblessure.

Kane is juist hersteld van zijn enkelblessure. "Ik heb nog niet besloten of ik Harry laat starten of dat hem op de bank laat beginnen. Maar hij is terug, dat is het belangrijkste", zei trainer Mauricio Pochettino vrijdag.

Zonder topscorer Kane won Tottenham, dat zaterdag Watford ontvangt, drie achtereenvolgende competitieduels en scoorde in die wedstrijden totaal zeven keer.

Vincent Janssen mocht, bij afwezigheid van Kane, afgelopen zaterdag tegen Burnley voor het eerst dit seizoen in de competitie vanaf het begin meedoen. Woensdag had Janssen als invaller met een assist een belangrijk aandeel in de 1-3 zege op Swansea City.

Vorm

Doelman Vorm heeft aan die wedstrijd tegen Swansea een knieblessure overgehouden. Volgens de medische staf van de club uit Londen moet nader onderzoek de ernst van het letsel vaststellen.

Vorm is de tweede doelman van de Spurs. Hij startte tegen Swansea omdat Hugo Lloris ziek was. De Fransman lijkt zaterdag op tijd fit voor de wedstrijd tegen Watford, die begint om 13.30 uur Nederlandse tijd.

Runner-up Tottenham hoopt zich nog te kunnen mengen in de titelstrijd met koploper Chelsea, dat zeven punten meer heeft.

Bekijk de stand en het programma in de Premier League