Zaterdag 1 oktober 2022 | Het laatste nieuws het eerst op NU.nl
Dirk Kuijt

Voetbal Feyenoord begint met Kuijt op de bank tegen Sparta

Feyenoord begint zondag zonder Dirk Kuijt aan het competitieduel met Sparta Rotterdam op Het Kasteel. De captain zit net als in de topper tegen PSV (2-1 winst) van afgelopen week op de bank.
Door NU.nl

Trainer Giovanni van Bronckhorst geeft op het middenveld wederom de voorkeur aan Jens Toornstra. Karim El Ahmadi en Tonny Vilhena completeren de middenlinie.

Eljero Elia, die tegen PSV in de tweede helft werd vervangen vanwege een enkelblessure, is fit genoeg bevonden voor de derby.

Bij Sparta heeft trainer Alex Pastoor een basisplaats ingeruimd voor de aanvallers Mathias Pogba en Craig Goodwin. David Mendes da Silva en Bart Vriends ontbreken door enkelblessures.

De wedstrijd tussen Sparta en koploper Feyenoord begint zondag om 12.30 uur op Het Kasteel en staat onder leiding van scheidsrechter Danny Makkelie.

Opstelling Sparta Rotterdam: Kortsmit; Dumfries, Breuer, Van Drongelen, Floranus; Sanusi, Van Moorsel, Dijkstra; Cabral, Pogba en Goodwin.

Opstelling Feyenoord: Jones; Karsdorp, Botteghin,Van der Heijden, Kongolo; El Ahmadi, Toornstra, Vilhena; Berghuis, Jörgensen, Elia.


Lees meer over:

FeyenoordDirk Kuijt

Aanbevolen artikelen