Manchester United-trainer José Mourinho wilde na het League Cup-duel met Hull City van donderdagavond niet toegeven dat zijn ploeg met 2-1 verloren had.

"Ik heb maar twee goals gezien. Het was 1-1", aldus Mourinho op een persconferentie.

De Portugese trainer ontkende daarmee dat Hull City op 1-0 kwam uit een rake penalty van Tom Huddlestone. Mogelijk was Mourinho het niet eens met de beslissing van scheidsrechter Jon Moss, die de bal op de stip legde na vasthouden van United-verdediger Marcos Rojo.

"Ik zag het doelpunt van Paul Pogba en de fantastische treffer van Hull daarna. Een fantastische actie, een goede voorzet en prima afgemaakt bij de tweede paal: 1-1", zei Mourinho over de winnende goal van Hull-aanvaller Oumar Niasse.

"Ik wil het verder niet over het optreden van mijn ploeg hebben, want de wedstrijd was onder controle en viel volledig dood."

Reeks

Door de nederlaag kwam er een einde aan een reeks van zeventien ongeslagen duels op rij voor Manchester United, dat zich ondanks het verlies wel plaatste voor de finale van de League Cup. Het heenduel in Manchester werd namelijk met 2-0 gewonnen door de ploeg van Mourino.

In de eindstrijd op 26 februari wacht Southampton, dat over twee duels te sterk was voor Liverpool.

Mourinho vindt niet dat United volgende maand als favoriet begint aan de finale tegen Southampton. "Ik denk dat het niet uitmaakt tegen wie wij spelen. We zijn tegen niemand favoriet."