Michel Vorm heeft vrijdag zijn contract bij Tottenham Hotspur verlengd tot medio 2018. De verbintenis van de doelman liep komende zomer af.

"Ik ben erg blij dat ik mijn contract heb verlengd", vertelt Vorm op de officiële kanalen van Tottenham. "Mijn familie en ik zijn hier erg tevreden."

"Ik denk dat we met de Spurs hebben laten zien dat we kunnen concurreren met de besten. We krijgen binnenkort een nieuw stadion en we hebben dit jaar voor het eerst met deze groep Champions League gespeeld. Dat is erg positief voor de toekomst en ik blij dat ik onderdeel ben van het team."

De 15-voudig Oranje-international is sinds zijn komst in 2014 tweede doelman bij Tottenham, achter Hugo Lloris. De 29-jarige Fransman verlengde donderdag zijn contract tot medio 2022 bij de Londenaren.

Vorm was in het verleden bij Swansea City wel eerste keeper in de Premier League. 

Kane

Naast Vorm en Lloris wist Tottenham de afgelopen tijd nog een aantal spelers langer aan zich te binden. Harry Kane, Jan Vertonghen, Christian Eriksen, Dele Alli, Danny Rose, Eric Dier, Kyle Walker, Harry Winks en Tom Carroll zetten ook hun handtekenining onder een nieuw contract.

Tottenham staat momenteel vijfde in de Premier League. De ploeg van trainer Mauricio Pochettino heeft tien punten achterstand op koploper Chelsea. Woensdag speelt Spurs uit tegen Southampton.

Bekijk het programma en de stand in de Premier League