Voetbal

Topper in Jupiler League tussen Jong PSV en MVV eindigt onbeslist

De wedstrijd in de Jupiler League tussen Jong PSV en MVV Maastricht heeft maandag geen winnaar opgeleverd: 0-0. Jong FC Utrecht klopte Telstar met 2-1.

Nummer drie MVV was bij een zege op gelijke hoogte gekomen met nummer twee Jong Ajax, maar ziet de achterstand op koploper VVV-Venlo nu oplopen naar vier punten. Jong PSV klom op doelsaldo naar de vijfde plaats in de stand.

Bij de beloften uit Eindhoven speelden onder anderen A-selectieleden Jorrit Hendrix en Steven Bergwijn mee. Die laatste was in de slotfase nog dicht bij een doelpunt, maar de aanvaller raakte de lat.

Jong FC Utrecht begon voor eigen publiek ijzersterk tegen Telstar en stond na twintig minuten al met 2-0 voor. Gyrano Kerk en Sylla Sow waren verantwoordelijk voor de doelpunten.

Telstar kwam na rust terug in de wedstrijd dankzij Oussama Zamouri, maar een punt zat er voor de formatie uit Velsen-Zuid niet in. Karim Loukili miste nog een strafschop voor de thuisploeg.

Ondanks de zege blijft Jong FC Utrecht onderin hangen (zeventiende) met zeventien punten uit negentien duels. Telstar heeft vier punten meer en is vijftiende.

Bekijk de uitslagen, het programma en de stand in de Jupiler League

Tip de redactie