Voetbal

PSV met Narsingh en Pereiro in basiself tegen Go Ahead

PSV begint zaterdagavond met Luciano Narsingh en Gaston Pereiro in de basis aan in de thuiswedstrijd tegen Go Ahead Eagles.

Nicolas Isimat-Mirin en Steven Bergwijn, die dinsdag tegen FK Rostov (0-0) nog in de basis stonden, zitten op de bank bij de Eindhovenaren.

Jeroen Zoet verdedigt het doel en Santiago Arias, Daniel Schwaab, Hector Moreno en Joshua Brenet vormen de defensie in de ploeg van trainer Phillip Cocu. Schwaab krijgt de voorkeur boven Isimat-Mirin.

Oleksandr Zinchenko, Davy Pröpper en Bart Ramselaar zijn tegen Go Ahead de middenvelders van PSV. De voorste linie bestaat uit Pereiro, aanvoerder Luuk de Jong en Narsingh.

19.45 uur

De wedstrijd tussen nummer drie PSV en hekkensluiter Go Ahead begint om 19.45 uur in het Philips Stadion en staat onder leiding van scheidsrechter Ed Janssen.

PSV kwam vorige week bij Roda JC niet verder dan 0-0 en zag de achterstand op Feyenoord en Ajax daardoor oplopen tot zes punten. De 0-0 tegen Rostov betekende dat de landskampioen Europees is uitgespeeld.

Opstelling PSV: Zoet; Arias, Schwaab, Moreno, Brenet; Zinchenko, Pröpper, Ramselaar; Pereiro, L. de Jong, Narsingh.

Opstelling Go Ahead: Zwarthoed; Groenbast, Fischer, Schenk, Achenteh; Nieveld, Duits, Ritzmaier; Antonia, Maatsen, Wolters.

Bekijk de uitslagen, de stand en het programma in de Eredivisie

Lees meer over:

Overzicht: Belangrijkste wielertransfers

Overzicht: Belangrijkste wielertransfers
Bekijk hier welke wielrenners in het seizoen 2018 voor een andere ploeg zullen rijden.

NUwerk

Tip de redactie