Warner Hahn (24) maakt dinsdagavond vermoedelijk zijn rentree bij Jong Feyenoord. De doelman is sinds januari uitgeschakeld met een kruisbandblessure.

Hahn liep de kwetsuur op in een oefenduel van Jong Feyenoord met Jong Cambuur. De Rotterdammers spelen dinsdag in Engeland een duel met Chelsea onder-23 in het kader van de Premier League Cup.

Vorige maand verloor Jong Feyenoord hun eerste wedstrijd in die competitie met 2-0 van Swansea onder-23. Dinamo Zagreb is de vierde ploeg in de poule.

Feyenoord-doelman Kenneth Vermeer is nog altijd herstellende van een afgescheurde achillespees, die hem sinds de voorbereiding op dit seizoen uit de roulatie houdt. Brad Jones is dit seizoen vooralsnog eerste keeper.

De wedstrijd tussen de beloftenploegen van Chelsea en Feyenoord begint dinsdagavond om 20.05 uur.

Kongolo

Terence Kongolo keerde na drie weken blessureleed terug op het trainingsveld. De 22-jarige verdediger liep op 6 november tegen Go Ahead Eagles (1-0 nederlaag) een hamstringblessure op.

Kongolo traint vooralsnog individueel onder begeleiding van de medische staf. De drievoudig international hoopt nog voor de winterstop zijn rentree te maken.