José Mourinho wil dat Manchester United in de laatste twee pouleduels in de Europa League minimaal vier punten pakt. Een nederlaag tegen Feyenoord donderdag kan Europese uitschakeling betekenen.

"De resultaten zijn niet goed genoeg, vooral niet als je kijkt naar hoe het team speelt", zei Mourinho woensdag op de persconferentie in de aanloop naar de wedstrijd tegen Feyenoord. 

"We hebben minimaal vier punten nodig om ons te kwalificeren. We kunnen ons geen nederlaag meer veroorloven."

Na vier duels heeft United zes punten. Feyenoord en Fenerbahçe, dat thuis speelt tegen Zorya Luhansk, hebben er één meer in poule A.

"We zullen niet met de rekenmachine in onze hand spelen en afwachten wat de concurrentie doet", stelde de Portugese manager. "We spelen goed, de toekomst ziet er mooi uit. Het team is tevreden met de structuur en onze spelopvatting, alleen de resultaten moeten dus beter."

Bailly

Het is nog niet duidelijk of United in zijn sterkst mogelijke opstelling zal spelen, of dat Mourinho spelers rust geeft.

De 'Red Devils' moeten het tegen Feyenoord in ieder geval doen zonder verdedigers Chris Smalling en Eric Bailly, die woensdag vanwege blessures ontbraken op de laatste training voor het duel op Old Trafford.

De Rotterdammers missen Karim El Ahmadi en Terence Kongolo door blessures en Eric Botteghin is donderdagavond geschorst vanwege zijn rode kaart drie weken geleden tegen Zorya. Bij een zege is Feyenoord zeker van een plek in de knock-outfase.

De wedstrijd op Old Trafford begint donderdag om 21.05 uur en staat onder leiding van de Duitse arbiter Manuel Gräfe.

Bekijk de stand, het programma en de uitslagen in de Europa League