Trainer Massimiliano Allegri van Juventus wilde na het verlies tegen AC Milan (1-0) niet met de beschuldigende vinger naar de arbitrage wijzen.

In de eerste helft werd een treffer van Miralem Pjanic afgekeurd op advies van de videoarbitrage. Die oordeelde dat Mehdi Benatia hinderlijk buitenspel stond, terwijl de verdediger geen poging deed de bal te raken.

"Ik denk dat ons doelpunt geteld had moeten worden", zei Allegri in Italiaanse media. "Door het protest van Milan begon de scheidsrechter aan zijn eigen beslissing te twijfelen."

"We zouden ons als clubs vooral op voetbal moeten richten en niet zoveel druk op scheidsrechters moeten leggen."

Barzagli

Ook verdediger Andrea Barzagli was het oneens met het besluit, maar vond dat Juventus daarna meer had kunnen doen om een nederlaag te voorkomen.

"Het is jammer dat het doelpunt werd afgekeurd, maar we hadden nog een uur om de zaken recht te zetten. Dat hebben we verzuimd. Twee momenten hebben ons de das om gedaan."

Manuel Locatelli besliste het duel in de 65e minuut. De 18-jarige middenvelder maakte het enige doelpunt van de avond en bezorgde Juventus zo de tweede nederlaag in de Serie A.

Bekijk de uitslagen, het programma en de stand in de Serie A