PSV begint zaterdagavond met Remko Pasveer, Santiago Arias, Nicolas Isimat-Mirin en Bart Ramselaar aan het thuisduel met Sparta Rotterdam in de Eredivisie.

Pasveer vervangt doelman Jeroen Zoet, die kampt met spierklachten. Ook Siem de Jong is geblesseerd. Jetro Willems is er niet bij omdat hij vader is geworden.

Arias en Joshua Brenet zijn de vleugelverdedigers van PSV zaterdag in het Philips Stadion. De Jong wordt op het middenveld vervangen door Ramselaar. Isimat-Mirin keert ten opzichte van woensdag, toen PSV in de Champions League met 4-1 verloor van Bayern München, terug in de basis. Dat gaat ten koste van Daniel Schwaab.

PSV moet winnen om in het spoor te blijven van koploper Feyenoord. De achterstand op de Rotterdammers bedraagt momenteel liefst negen punten. Feyenoord neemt het zondag in eigen huis op tegen nummer twee Ajax, dat vier punten meer heeft dan PSV. Sparta bezet de achtste plaats op de ranglijst.

De wedstrijd tussen PSV en Sparta begint zaterdagavond om 19.45 uur en staat onder leiding van scheidsrechter Jochem Kamphuis.

Opstelling PSV: Pasveer; Arias, Isimat-Mirin, Moreno, Brenet; Pröpper, Guardado, Ramselaar; Narsingh, Luuk de Jong, Pereiro.

Opstelling Sparta: Kortsmit; Dumfries, Breuer, Vriends, Van Drongelen; Dijkstra, Dougall, Spierings; Verhaar, El Azzouzi, Goodwin.

Bekijk de uitslagen, het programma en de stand in de Eredivisie