Manchester United moet het zaterdag in het competitieduel met landskampioen Leicester City stellen zonder Anthony Martial.

De Franse aanvaller heeft last van zijn enkel en kuit. Hij liep die kwetsuren vorige week op tijdens de verloren uitwedstrijd tegen Watford (3-1).

Martial ontbrak woensdag tijdens het duel met Northampton Town in de League Cup, dat United met 3-1 won. Memphis Depay kreeg in die bekerwedstrijd een kans in de basis van manager José Mourinho, maar de aanvaller werd al aan het begin van de tweede helft naar de kant gehaald.

De Engelse topclub maakte bij de tweededivisieclub een einde aan een reeks van drie nederlagen op rij, onder meer tegen Feyenoord in de Europa League (1-0).

United ontvangt Leicester City zaterdag op Old Trafford. Vijf dagen later komt Zorja Loegansk naar Manchester, voor de tweede groepswedstrijd in de Europa League.

Terry

Aanvoerder John Terry van Chelsea mist zaterdag de stadsderby tegen Arsenal in de Premier League. Volgens manager Antonio Conte duurt het herstel van een enkelblessure bij Terry langer dan gedacht.

In eerste instantie ging Chelsea ervan uit dat de verdediger circa tien dagen uitgeschakeld zou zijn. De 35-jarige Terry raakte twee weken geleden in het duel met Swansea City geblesseerd aan de enkel.

Het is nog niet bekend wie de positie van Terry zaterdag tegen Arsenal overneemt. In het vorige duel met Liverpool (2-1 nederlaag) was David Luiz zijn vervanger.