José Mourinho heeft na de League Cup-overwinning op Northampton Town afgerekend met zijn critici. De Portugees vindt dat journalisten snel vergeten wat hij in zijn carrière al bereikt heeft.

De Portugees greep de overwinning aan om af te rekenen met degenen die hem afgelopen week bekritiseerden nadat United tegen Manchester City, Feyenoord en Watford drie wedstrijden op rij verloor.

"We hadden een slechte week. Ik weet dat er veel Einsteins rondlopen", begon Mourinho tegenover MUTV na de 1-3 overwinning.

"Ik weet dat zij hebben geprobeerd zestien jaar van mijn carrière te laten verdwijnen. Ze hebben geprobeerd de ongelooflijke historie van Manchester United te laten verdwijnen door zich te focussen op een slechte week met drie slechte resultaten. Maar dat is het voetbal tegenwoordig, vol met Einsteins."

"Ik kan absoluut begrijpen dat de fans teleurgesteld zijn over de afgelopen week", vervolgde de Portugees. "Maar ik weet ook zeker dat ze zaterdag tegen Leicester City weer achter ons zullen staan."

Dankzij doelpunten van Michael Carrick, Ander Herrera en Marcus Rashford plaatste de club uit Manchester zich woensdagavond voor de volgende ronde van het tweede Engelse bekertoernooi. In de volgende ronde wacht de pikante ontmoeting met stadgenoot Manchester City.