Real Madrid kan woensdag tegen Villarreal weer beschikken over Cristiano Ronaldo en Gareth Bale. De twee vedettes van de Spaanse topclub misten zondag de gewonnen uitwedstrijd tegen Espanyol (0-2).

Ronaldo bleef met een griepje achter in Madrid, Bale ondervond nog te veel hinder van de heupblessure die hij een paar dagen eerder had opgelopen in de confrontatie met Sporting Portugal in de Champions League.

De twee aanvallers sloten maandag weer aan op de training. Trainer Zinedine Zidane kan de Portugees en Welshman woensdag weer opstellen als Villarreal, de nummer zes van de Primera Division, naar het Estadio Santiago Bernabeu komt.

Real Madrid gaat met de maximale score van twaalf punten uit vier wedstrijden aan kop in Spanje. Achtervolger FC Barcelona, die drie punten minder heeft, ontvangt woensdag in de midweekse speelronde Atletico Madrid.

Record

De Madrilenen gaan in de wedstrijd tegen Villareal op jacht naar een zeventiende wedstrijd zonder puntverlies. Tegen Espanyol evenaarde Real Madrid het huidige record van aartsvijand FC Barcelona door zestien wedstrijden achter elkaar winnend af te sluiten in de Primera Divison. 

Bekijk het programma, de stand en de uitslagen in de Primera Division