PSV begint zondag met Santiago Arias en Gaston Pereiro aan de topper in het Philips Stadion tegen Feyenoord, dat bij de eerste elf geen verrassende namen heeft zitten.

De basisplaats voor Arias gaat ten koste van Joshua Brenet, die in het verloren Champions League-duel van dinsdag met Atletico Madrid (1-0) nog als rechtsback mocht starten.

Trainer Phillip Cocu opteerde toen nog voor een 5-3-2 formatie, maar kiest tegen Feyenoord weer voor 4-3-3, waardoor er in de voorhoede een plekje vrij is gekomen voor Pereiro. Daniel Schwaab begint nu als wisselspeler.

Siem de Jong zit voor het eerst op de bank bij PSV. De huurling van Newcastle United speelde al wel twee wedstrijden voor Jong PSV, onder meer afgelopen vrijdag tegen FC Dordrecht (3-2 zege).

Feyenoord speelt in dezelfde samenstelling als in het gewonnen Europa League-duel met Manchester United (1-0). Dat betekent dat Lucas Woudenberg opnieuw genoegen moet nemen met een plek op de bank en Terence Kongolo als linksback fungeert.

De wedstrijd tussen de nummer één en twee van de Eredivisie begint om 14.30 uur en staat onder leiding van scheidsrechter Kevin Blom. Koploper Feyenoord bezit na vijf duels twee punten meer dan PSV.

Opstelling PSV: Zoet; Arias, Isimat, Moreno, Willems; Guardado, Pröpper, Hendrix; Pereiro, De Jong en Narsingh.

Opstelling Feyenoord: Jones; Karsdorp, Botteghin, Van der Heijden, Kongolo; El Ahmadi, Kuyt, Vilhena; Berghuis, Jørgensen, Toornstra.