Jarchinio Antonia keert na twee jaar terug bij Go Ahead Eagles. De 25-jarige aanvaller was transfervrij, nadat onlangs zijn contract bij FC Groningen ontbonden werd.

Na gesprekken werd geconcludeerd dat er geen toekomst meer was bij FC Groningen voor Antonia. Daarop werd besloten het contract, dat nog één jaar doorliep, per direct te ontbinden.

Antonia speelde sinds van 2014 bij FC Groningen waarin hij tot 44 Eredivisiewedstrijden kwam. De buitenspeler scoorde slechts tweemaal.

"Het was nog maar net bekend dat ik wegging bij FC Groningen, of ik kreeg tientallen berichten van Go Ahead Eagles-fans. 'Kom terug!', zeiden ze allemaal. Toen wist ik eens te meer: als ik in Nederland blijf, is er maar één club voor mij", laat Antonia op de website van Go Ahead Eagles weten.

"Ik kom terug als een volwassener speler. Bij FC Groningen heb ik veel ervaring opgedaan: ik heb Europees gespeeld en heb met de KNVB-beker een mooie prijs mogen winnen. Maar ik heb ook moeilijkere periodes gehad. Niet voor niets heb ik besloten Groningen te verlaten. Na mijn vertrek had ik één duidelijk doel: gewoon weer lekker voetballen, belangrijk zijn voor een team."

Antonia tekent tot het einde van dit seizoen bij de Eredivisieclub uit Deventer. Van januari 2011 tot de zomer van 2014 speelde Antonia al voor Go Ahead Eagles.