Voetbal

Robben lacht om geruchten over transfer naar Besiktas

Arjen Robben weerspreekt de geruchten dat hij op het punt zou staan Bayern München te verlaten voor een Turks avontuur bij Besiktas.

"Het is elk jaar weer hetzelfde liedje", reageert de 32-jarige aanvaller in gesprek met Bild. "Ik kan alleen maar lachen om die geruchten."

Robben werd in de Turkse media in verband gebracht met een transfer naar landskampioen Besiktas en zou zelfs al om de tafel hebben gezeten met de club Istanbul.

Een nog slechts één seizoen doorlopend contract in München ten spijt, is de Groninger nog niet van plan om te vertrekken uit de Allianz Arena. "Ik heb een goede relatie met iedereen bij Bayern. Er is van beide kanten veel waardering."

"Als Bayern met me wil praten, dan weten ze me te vinden. Ze kunnen altijd bij mij of bij mijn vader aankloppen, ze hebben mijn nummer. Maar op dit moment wil ik alleen maar goed voetballen."

FC Groningen

De aanvoerder van het Nederlands elftal sluit een transfer echter niet compleet uit. "Als FC Groningen me opbelt, wordt het wel gevaarlijk", grapt de buitenspeler.

Robben debuteerde in 2000 in het betaalde voetbal bij Groningen. Na periodes bij PSV, Chelsea en Real Madrid speelt de geboren Bedummer inmiddels al weer zeven jaar bij Bayern München.

Met de Duitsers won hij onder meer vijf landstitels, de wereldbeker voor clubs en de Champions League.

Tip de redactie