Janssen teleurgesteld omdat AZ niet wil onderhandelen met Spurs

Vincent Janssen is teleurgesteld in AZ omdat de club niet wil onderhandelen met Tottenham Hotspur, ondanks dat de Londenaren veel geld voor hem willen betalen.

"Ik heb mijn keuze kenbaar gemaakt bij de club. Tottenham Hotspur heeft in mijn ogen een hoog bod uitgebracht", zegt de 22-jarige Janssen donderdag tegen het AD.

De spits, die vorig jaar met 27 doelpunten topscorer werd van de Eredivisie, weet hoeveel de nummer drie van het afgelopen Premier League-seizoen voor hem wil betalen.

"Er is een bod geweest in de buurt van de achttien miljoen euro. Maar AZ wil niet eens aan tafel. Ik wil graag zo snel mogelijk ergens anders aan de voorbereiding beginnen. Dit is frustrerend."

Eerste training

Janssen werkte woensdagmiddag zijn eerste training af bij AZ. Naast Tottenham Hotspur is er nog een aantal clubs in hem geïnteresseerd.

De vijfvoudig international (drie doelpunten) staat nog drie jaar onder contract bij AZ, dat hem een jaar geleden overnam van Almere City FC. AZ haalde met spits Mats Seuntjes van NAC Breda al een mogelijke vervanger voor Janssen.

Tip de redactie