Bokser Tyson Fury dook zondag op in een bar in Nice, waar hij Engelse voetbalfans trakteerde op een rondje. Op filmpjes is te zien hoe Fury voor de hele zaak glaasjes Jägermeister bestelt.

De wereldkampioen bij de zwaargewichten behoort tot de vele Engelse voetbalfans die naar Nice zijn gekomen. De 'Three Lions' strijden maandag in de Franse stad met IJsland om een plek in de kwartfinales van het EK.

Fury, gehuld in een shirtje van de Engelse ploeg, werd bij een bar herkend door supporters. Hij dirigeerde ze allemaal naar binnen en bestelde daar drankjes voor de fans.

De Engelsman zette een foto van een bonnetje van 1000 euro op Twitter. "Dit is hoeveel ik van mijn fans houd, 200 shotjes Jägermeisters, voor de fans", schreef hij.

Video: Fury geeft rondje aan en zingt mee met Engelse voetbalfans

Bokser Fury geeft rondje aan Engelse voetbalfans
Bokser Fury geeft rondje aan Engelse voetbalfans

Verboden middelen

Fury kwam eerder op de dag nog negatief in het nieuws toen de Engelse krant Sunday Mirror meldde dat hij verdacht wordt van het gebruik van verboden middelen. De Brit ontkende dat met klem in een verklaring via zijn management.

De 'Gypsy King' meldde zich vrijdag af voor het wereldtitelgevecht met Vladimir Klitsjko, die voor 9 juli in Manchester op het programma stond. De 27-jarige bokser beweert met een enkelblessure te kampen.