Voetbal

Vreman gelooft ondanks ruime nederlaag in lijfsbehoud De Graafschap

Jan Vreman wil de moed nog niet opgeven na de 4-1 nederlaag van De Graafschap tegen Go Ahead Eagles in de beslissende play-offs om promotie/degradatie. 

"4-1 is een zeer slechte uitgangspositie, maar deze strijd wordt pas na twee wedstrijden beslist. Dat is waarin we moeten geloven en we zullen alles geven in de return", aldus de coach van de ploeg uit Doetinchem na afloop.

De Graafschap stond bij rust al op een 3-1 achterstand, maar kreeg in de blessuretijd van de wedstrijd ook nog een vierde tegentreffer. Vreman vond dat zijn ploeg de ruime nederlaag helemaal aan zichzelf te wijten had.

"We maken fouten, dekken niet voor de goal en lijden balverlies. Dat zijn fouten die we voor de winterstop ook maakten en die zie je vanavond terug."

Bekijk de samenvatting van Go Ahead Eagles-De Graafschap:

Pröpper

Ook Robin Pröpper had geen goed woord over voor de manier waarop zijn ploeg verdedigde in Deventer. De vier tegendoelpunten zijn een doorn in het oog van de 22-jarige verdediger.

"In de rust zeiden we tegen elkaar dat we geen doelpunten meer mochten incasseren. Zo'n tegentreffer in de laatste minuut mag dan gewoon niet. Het zijn allemaal ongelooflijke goals."

Pröpper weigert echter net als zijn coach om de handdoek in de ring te gooien. "We zijn het hele seizoen al aan het overleven. In de winterstop gaf niemand ons nog een kans, maar we hebben die nacompetitie toch nog afgedwongen. Nu moeten we alles geven om hier nog wat uit te halen." 

Lees meer over:

Overzicht: Belangrijkste wielertransfers

Overzicht: Belangrijkste wielertransfers
Bekijk hier welke wielrenners in het seizoen 2018 voor een andere ploeg zullen rijden.

NUwerk

Tip de redactie