Voetbal

Feyenoord verlengt contract 'steunpilaar' El Ahmadi met één jaar

Karim El Ahmadi heeft zijn contract bij Feyenoord met één jaar verlengd, waardoor de 31-jarige middenvelder nu tot medio 2018 vastligt in De Kuip.

"We zijn heel blij dat we een van de steunpilaren van het team langer aan ons hebben kunnen binden", aldus technisch directeur Martin van Geel dinsdag op de site van Feyenoord.

"Karim heeft afgelopen seizoen laten zien hoe het vak van profvoetballer beleefd moet worden en is daarmee een voorbeeld voor andere spelers in onze selectie."

El Ahmadi keerde in de zomer van 2014 terug bij Feyenoord, de club waar hij tussen 2008 en 2012 ook al onder contract stond. In de twee tussenliggende jaren speelde hij voor Aston Villa.

De Marokkaans international speelde de laatste twee seizoenen respectievelijke 31 en 32 competitieduels voor de Rotterdammers. Daarin was hij goed voor drie treffers.

Bekerwinst

"Ik ben blij met het vertrouwen dat de club in mij uitspreekt", reageert El Ahmadi. "De bekerwinst, en met name de huldiging op de Coolsingel, smaakt absoluut naar meer."

"Er valt nog genoeg te verbeteren, denk aan de slechte reeks die we begin dit jaar hebben gehad, maar de bekerwinst en het behalen van de derde plaats bieden vertrouwen voor de toekomst. Een toekomst waarin ik meer prijzen wil winnen met Feyenoord."

Lees meer over:

Overzicht: Belangrijkste wielertransfers

Overzicht: Belangrijkste wielertransfers
Bekijk hier welke wielrenners in het seizoen 2018 voor een andere ploeg zullen rijden.

NUwerk

Tip de redactie