Voetbal

Willem II-trainer Streppel kijkt uit naar clash met NAC Breda

Willem II-trainer Jürgen Streppel richtte het vizier maandag na het gewonnen tweeluik met Almere City vrij snel op NAC Breda, de tegenstander van de Tilburgers in de finale van de play-offs om promotie/degradatie.

"Of de opluchting groot is dat we hebben gewonnen van Almere City?", herhaalde Streppel gelijk de vraag van een journalist van FOX Sports.

"Ik ben al heel snel aan het schakelen naar de wedstrijd van donderdag. We hebben net even in de kleedkamer bij elkaar gezeten. Vitamines, mineralen, eten, drinken... Van nu af aan is het volle bak naar NAC."

Willem II boekte maandag in eigen huis een geflatteerde 5-2 zege op Almere City. Ook in Flevoland werd vrijdag met het nodige geluk met 1-0 gewonnen. De 'Tricolores' gaan donderdag eerst op bezoek in Breda, zondag is de return in Tilburg. Streppel kijkt uit naar de "clash".

"Het heeft zo moeten zijn, denk ik. De spelers hoef ik niet te vertellen wat deze wedstrijd losmaakt in de regio. Die weten dat wel. En anders zal dat ze de komende dagen wel duidelijk worden."

Video: Samenvatting WIllem II-Almere City

Bespreken

Streppel hoopt wel dat zijn elftal donderdag beter voor de dag komt dan maandag in de eerste helft het geval was. "Slechter dan dat is volgens mij niet mogelijk. We begonnen wel goed, maar dat stopte na de goal van Lucas Andersen. We werden bij dat doelpunt natuurlijk wel geholpen door de keeper van Almere City."

"Wat er daarna gebeurde ga ik dinsdag maar eens met de jongens bespreken. Dat heeft zeker zin om te doen, maar we moeten wel snel door naar NAC."

Overzicht: Belangrijkste wielertransfers

Overzicht: Belangrijkste wielertransfers
Bekijk hier welke wielrenners in het seizoen 2018 voor een andere ploeg zullen rijden.

NUwerk

Tip de redactie