West Ham verkoopt alle seizoenkaarten voor eerste jaar in Olympisch Stadion

West Ham United heeft al zijn seizoenkaarten verkocht voor de volgende jaargang, waarin de Londense club Upton Park inruilt voor het Olympisch Stadion.

"Wij hebben er altijd in geloofd dat onze fans het nieuwe stadion volledig kunnen vullen", aldus vicevoorzitter Karren Brady maandag op de site van West Ham.

De 'Hammers' hebben meer dan vijftigduizend seizoenkaarten verkocht voor het seizoen 2016/2017. In totaal zullen er zestigduizend fans in het Olympisch Stadion kunnen bij wedstrijden van de ploeg van coach Slaven Bilic.

In Upton Park, waar West Ham sinds 1904 zijn thuiswedstrijden speelde, pasten slechts 35.000 supporters.

De huidige nummer zeven van de Premier League neemt dinsdagavond afscheid van het oude stadion met een competitiewedstrijd tegen het Manchester United van Louis van Gaal.

Genieten

Bilic meldde maandag op een persconferentie dat hij zijn spelers heeft verteld dat ze moeten genieten van het laatste duel op Upton Park.

"Het is onmogelijk om de emoties niet te voelen", zei de Kroatische trainer. "Zeker ook omdat er voor beide ploegen nog wat op het spel staat. Het kan eigenlijk niet groter dan dit."

West Ham United heeft in zijn voorlaatste wedstrijd van het seizoen een zege nodig in de strijd om een plek in de Europa League, terwijl Manchester United bij een overwinning de vierde plaats overneemt van Manchester City. De nummer vier van de Premier League plaatst zich voor de voorronde van de Champions League.

Bekijk het programma, de stand en de uitslagen in de Premier League

Tip de redactie