Real Madrid moet het tijdens de laatste cruciale wedstrijden van het seizoen wellicht doen zonder Gareth Bale en doelman Keylor Navas.

Bale kampt met een verstuikte knie, terwijl Navas een voetblessure heeft. Van beide spelers is nog niet bekend hoe lang ze aan de kant staan, meldt de 'Koninklijke' vrijdag.

Real is met FC Barcelona en Atletico Madrid verwikkeld in een spannende strijd om de Spaanse landstitel. Met nog twee duels te gaan leidt Barcelona met 85 punten, gevolgd door Atletico (ook 85) en Real (84).

De formatie van trainer Zinedine Zidane neemt het zondag in eigen huis op tegen Valencia. Een week later staat er voor Real in de laatste speelronde een uitwedstrijd tegen Deportivo La Coruña op het programma.

De ploeg staat daarnaast in de finale van de Champions League, waarin het op 28 mei Atletico treft. Of dat duel in gevaar komt voor beide spelers is eveneens niet bekend.

City

Bale was woensdag belangrijk voor Real door de ploeg naar de finale van de Champions League te helpen. Met een van richting veranderd schot besliste hij het duel met Manchester City (1-0).

Navas liep zijn voetblessure in de slotfase van die wedstrijd op.

Bekijk het programma en de stand in de Primera Division