Real Madrid-trainer Zinedine Zidane weet nog niet wanneer hij weer kan beschikken over sterspeler Cristiano Ronaldo.

De Portugees leek dinsdag op tijd fit voor het Champions League-duel met Manchester City (0-0), maar haakte vlak voor de wedstrijd toch af.

Karim Benzema verscheen ondanks lichte pijntjes wel aan de aftrap, maar liet zich in de rust vervangen. Voor de Fransman is eveneens onduidelijk wanneer hij weer kan spelen.

"Ik kan er nog niets over zeggen. We bekijken van dag tot dag met de artsen hoe het zich ontwikkelt. We gaan niets riskeren", aldus Zidane.

De 43-jarige trainer van de Madrilenen zag in ieder geval dat de vervangers van Ronaldo en Benzema, Lucas Vasquez en Jesé, het goed deden. "Degenen die nu hebben gespeeld, hebben het prima gedaan."

Video: Samenvatting Manchester City-Real Madrid

Gevochten

Zidane was blij met het spel van zijn gehele ploeg, al had een zege er volgens de oud-speler van de 'Koninklijke' wel ingezeten in het Etihad Stadium.

"Ik ben blij met het resultaat, want we hadden het niet makkelijk. Verdedigend deden we het goed en in de tweede helft hadden we kunnen scoren. We hadden meer verdiend, we hebben er voor gevochten."

De Fransman zag tot zijn tevredenheid dat City-spits Agüero aan banden werd gelegd. "We hebben hem geen ruimte gegeven. We zaten er heel kort op en dat resulteerde in hetgeen we wilden."

De return is volgende week woensdag in Estadio Bernabéu. City moet het dan stellen zonder spelmaker David Silva, die dinsdag in de eerste helft uitviel met een hamstringblessure.