Real Madrid-trainer Zinedine Zidane rekent zich na de dramatische recente resultaten van FC Barcelona nog niet rijk.

De Catalanen verloren in de afgelopen vier competitieduels liefst elf punten, waardoor Real Madrid inmiddels tot één punt is genaderd. Atletico heeft zelfs evenveel punten als Barcelona met vijf wedstrijden voor de boeg.

"We staan er zowel in de competitie als in de Champions League goed voor, maar we hebben nog helemaal niets gewonnen. De spelers zien dat ook in", meldde Zidane dinsdag tijdens zijn persconferentie in de aanloop naar de thuiswedstrijd tegen Villarreal van woensdagavond.

"Ik kan het me voorstellen dat Atletico en Barcelona de resterende duels winnen en dan staan wij met lege handen. Wie er favoriet is in de titelrace? Niemand."

Afgelopen maand meldde Zidane nog dat Real geen kans meer zou maken op de Spaanse titel.

"Diep in mijn hart geloofde ik toen wel dat er mogelijkheden lagen", aldus de Fransman, die het woensdag moet stellen zonder de licht geblesseerde Gareth Bale.

Enrique

FC Barcelona vervolgt La Liga woensdagavond met een uitwedstrijd tegen Deportivo la Coruña. Coach Luis Enrique zal niet of nauwelijks mutaties doorvoeren, de slechte reeks ten spijt.

"Ik hoop dat we net zo goed spelen als zondag tegen Valencia, we moeten alleen effectiever worden", liet de oefenmeester dinsdag weten, twee dagen na het verlies tegen de club uit de sinaasappelstad.

"Wat de concurrentie doet, interesseert me niet zo. Wij moeten gewoon de resterende wedstrijden in winst omzetten."

Bekijk de stand en het programma in de Primera Division