Jamie Vardy is ervan overtuigd dat de spelers van Leicester City niet gebukt zullen gaan onder 'kampioensstress'.

"We praten niet over een titel. We zijn aan het genieten en pakken punten waar we kunnen", laat de clubtopscorer weten in de Leicester Mercury.

"Maandag gaan we gewoon weer trainen en begint de voorbereiding op de komende wedstrijd. Het is ook helemaal niet verkeerd om te kijken naar het resterend programma, wij hebben niet de spelers die zich daardoor af laten leiden."

Dankzij twee treffers van Vardy zette Leicester zondag Sunderland opzij met 2-0, waardoor de 'Foxes' hun voorsprong van zeven punten op nummer twee Tottenham Hotspur behielden.

"Voor mij persoonlijk was dit heel mooi, maar het belangrijkste is het team. We wilden per se deze punten hebben. We zijn weer een stap dichter bij het kampioenschap."

Verschil

Pas in de tweede helft maakte Leicester het verschil in het Stadium of Light. "Voor rust speelden we veel te gehaast, alsof de bal een bom was die snel af zou gaan."

Leicester neemt het dit seizoen nog op tegen West Ham United (thuis), Swansea City (thuis), Manchester United (uit), Everton (thuis) en Chelsea (uit).