Trainer Claudio Ranieri blijft uiterst voorzichtig over een eventueel kampioenschap met Leicester City in de Premier League.

De 64-jarige Italiaan gaat met zes wedstrijden voor de boeg nog altijd verrassend aan de leiding met zijn formatie. De voorsprong op nummer twee Tottenham Hotspur is zeven punten.

"Iedereen is benieuwd naar de komende zes wedstrijden. Ik ook, maar we zullen moeten afwachten en het wedstrijd voor wedstrijd bekijken", hield Ranieri zich vrijdag op een persconferentie op de vlakte.

"Momenteel kijk ik naar de komende wedstrijd en de komende wedstrijd is een moeilijke. Onze supporters dromen nog steeds van de titel en dat is geweldig. Ik denk vooral aan hen."

Sunderland

Zondag wacht Leicester een uitwedstrijd tegen Sunderland. De ploeg van Patrick van Aanholt en Jeremain Lens staat achttiende en vecht tegen degradatie.

"Het is belangrijk dat we goed voor de dag komen", blikte Ranieri vooruit. "Zij zijn wanhopig en willen het op strijd aangaan. Soms kunnen die duels qua voetbal mooi zijn, maar ik verwacht echt een gevecht."

De wedstrijd tussen Sunderland en Leicester begint zondag om 14.30 uur. Op dezelfde dag komt Tottenham Hotspur in eigen huis in actie tegen het Manchester United van Louis van Gaal.