Voetbal

De Graafschap verlengt contract van trainer Vreman met één jaar

Jan Vreman is ook volgend seizoen trainer van De Graafschap. De 'Superboeren' hebben het aflopende contract van de 50-jarige coach met één jaar verlengd.

Assistenten Dennis te Braak en Richard Roelofsen en keeperstrainer Edwin Susebeek hebben hun contract ook verlengd. Jan Oosterhuis lag nog vast tot medio 2017.

"We zijn heel tevreden over Jan Vreman en zijn team", aldus manager voetbalzaken Peter Hofstede vrijdag op de site van De Graafschap. "Hoe de competitie ook afloopt, met deze staf gaan we ook het komende seizoen in."

Vreman vindt de nieuwe overeenkomst getuigen van vertrouwen. "We hebben in alle rust aan de ontwikkeling van het team kunnen werken. De club heeft ons de tijd en de ruimte gegeven om te doen wat wij voor ogen hadden.''

Zeventiende

De voormalig verdediger, die als speler bijna vierhonderd duels in actie kwam voor De Graafschap, is sinds begin 2014 trainer op De Vijverberg, eerst een half jaar op interim-basis en daarna definitief.

In zijn eerste volledige seizoen hielp hij de club uit Doetinchem via de nacompetitie aan promotie naar de Eredivisie.

Deze jaargang staat De Graafschap na 28 wedstrijden zeventiende en voorlaatste met één punt meer dan hekkensluiter SC Cambuur.

Bekijk het programma, de stand en de uitslagen van de Eredivisie

Lees meer over:

Overzicht: Belangrijkste wielertransfers

Overzicht: Belangrijkste wielertransfers
Bekijk hier welke wielrenners in het seizoen 2018 voor een andere ploeg zullen rijden.

NUwerk

Tip de redactie