Ajax begint zondag opnieuw met Anwar El Ghazi op de bank aan de topper in het Philips Stadion tegen PSV. Bij de Eindhovenaren keert Luciano Narsingh terug in de basis.

Door de basisplaats van Narsingh moet Nicolas Isimat-Mirin weer op de bank plaatsnemen. Daarmee kiest Cocu weer voor een 4-3-3-formatie, waar hij tegen Atletico nog met vijf verdedigers startte.

Gaston Pereiro, geschorst tegen Atletico, begint op de bank. Eerder dit seizoen scoorde de Uruguayaan tweemaal tegen Ajax in de heenwedstrijd die PSV met 2-1 won.

Behalve de wissel Narsingh voor Isimat speelt PSV met dezelfde spelers als tegen Atletico. Florian Jozefzoon zit niet meer bij de selectie door de terugkeer van Pereiro.

Video: Spelers Ajax en PSV arriveren bij Philips Stadion 

Spelers Ajax en PSV arriveren bij Philips Stadion
Spelers Ajax en PSV arriveren bij Philips Stadion

Ajax

Bij Ajax wijzigt trainer Frank de Boer niets in vergelijking met de wedstrijd van vorige week tegen NEC (2-2). Lasse Schöne krijgt rechts voorin opnieuw de voorkeur boven El Ghazi.

Het duel tussen PSV en Ajax begint om 16.45 uur en staat onder leiding van scheidsrechter Björn Kuipers. De Brabanders voeren de ranglijst van de Eredivise aan met een voorsprong van één punt op de Amsterdammers.

Opstelling PSV: Zoet; Arias, Bruma, Moreno, Willems; Pröpper, Guardado, Van Ginkel; Narsingh, De Jong, Locadia.

Opstelling Ajax: Cillessen; Veltman, Van der Hoorn, Viergever, Dijks; Bazoer, Klaassen, Gudelj; Schöne, Milik, Younes.

Bekijk de uitslagen, het programma en de stand in de Eredivisie