Voor Real Madrid-trainer Zinedine Zidane zijn de uitspraken van Cristiano Ronaldo na het competitieduel met Atletico Madrid van afgelopen zaterdag een afgesloten hoofdstuk.

"Cristiano heeft met iedereen gesproken, ook met mij", aldus Zidane dinsdag tijdens zijn persconferentie in de aanloop naar de Primera Division-wedstrijd tegen Levante van woensdag. "Daarmee is voor mij de kous af."

Ronaldo zei zaterdag na de 1-0 thuisnederlaag dat als iedereen op zijn niveau zou presteren Real misschien bovenaan zou staan.

"Ik wil niemand tekort doen, want ik denk dat al onze spelers goed zijn, maar om een belangrijke en lange competitie als de Primera Division te winnen heb je de beste spelers nodig", analyseerde de 31-jarige Portugees.

Vooruitkijken

Zidane vindt het niet meer zo relevant wat er is gezegd. "We moeten vooruitkijken, iedereen weet hoe belangrijk Cristiano voor ons is."

Nummer drie Real begint aan de midweekse speelronde in de Primera Division met een achterstand van twaalf punten op koploper FC Barcelona.

Bekijk het programma, de uitslagen en de stand in de Primera Division