PSV begint zaterdagavond met Jürgen Locadia en Gaston Pereiro als vleugelaanvallers aan de Eredivisiewedstrijd tegen ADO Den Haag.

Luciano Narsingh zit daardoor op de bank in het Philips Stadion. Ook Maxime Lestienne, die is hersteld van een kuitblessure, begint als reserve.

PSV-trainer Phillip Cocu heeft voor het eerst dit seizoen de beschikking over een volledige selectie. Er is niemand geblesseerd of geschorst.

Spits en topscorer Luuk de Jong is weer beschikbaar na een schorsing voor het thuisduel woensdag in de Champions League tegen Atletico Madrid.

Op het middenveld kiest Cocu wederom voor Andrés Guardado, Marco van Ginkel en Davy Pröpper. Jorrit Hendrix moet net als tegen Atlético genoegen nemen met een rol als reserve.

Higler

PSV kan zaterdagavond de negende competitieoverwinning op rij boeken in de wedstrijd die om 19.45 uur begint in het Philips Stadion en onder leiding staat van Dennis Higler.

Nummer twee Ajax, dat een punt minder heeft dan koploper PSV, speelt zondag thuis tegen AZ.

Opstelling PSV: Zoet; Arias, Bruma, Moreno, Willems; Propper, Guardado, Van Ginkel; Pereiro, De Jong, Locadia.

Opstelling ADO Den Haag: Hansen; Malone, Wormgoor, Beugelsdijk, Ebuehi; Jansen, Derijck, Bakker, Ebecilio; Duplan, Havenaar.