PSV begint zaterdagavond met Gaston Pereiro in de basis aan de thuiswedstrijd tegen Heracles Almelo. De Uruguyaan krijgt rechtsvoorin de voorkeur boven Luciano Narsingh, die op de bank begint.

Jürgen Locadia en aanvoerder Luuk de Jong completeren de aanval in de ploeg van trainer Phillip Cocu.

Centraal achterin keert Jeffrey Bruma terug. De 24-jarige verdediger ontbrak vorige week in de basis tegen NEC (3-0 winst) vanwege een blessure. Nicolas Isimat-Mirin zit door de terugkeer van Bruma op de bank.

Op het middenveld is er opnieuw een basisplaats voor Marco van Ginkel. Ook Davy Pröpper en Jorrit Hendrix beginnen in de middenlinie. Andres Guardado ontbreekt nog altijd door een hamstringblessure, maar is wel dicht bij zijn rentree.

Mogelijk krijgt de Mexicaanse middenvelder woensdag weer speeltijd. PSV speelt dan thuis de eerste wedstrijd in de achtste finales van de Champions League tegen Atletico Madrid.

Achttien punten

Zaterdag wacht met Heracles eerst de nummer drie van de Eredivisie. Koploper PSV heeft liefst achttien punten meer dan de club uit Almelo.

De wedstrijd tussen PSV en Heracles begint om 19.45 uur in het Philips Stadion en staat onder leiding van arbiter Danny Makkelie.

Opstelling PSV: Zoet; Arias, Bruma, Moreno, Willems; Hendrix, Pröpper, Van Ginkel; Pereiro, De Jong, Locadia.

Opstelling Heracles Almelo: Castro; Droste, Te Wierik, Zomer, Fledderus; Bruns, Pelupessy, Bel Hassani; Garcia, Weghorst, Darri.

Bekijk de uitslagen, het programma en de stand in de Eredivisie