Valencia-coach Gary Neville denkt ondanks de 7-0 nederlaag tegen FC Barcelona in de halve finales van de Spaanse beker én de beroerde reeks in de competitie niet aan opstappen.

"Nee, daarvan is geen sprake. Volgende vraag", aldus Neville woensdagavond vlak nadat zijn ploeg ondersteboven was gespeeld in Camp Nou en nog mazzelde dat Barcelona niet alles op alles zette om de dubbele cijfers te halen.

"Of ik het zou begrijpen als ik zou worden ontslagen? Ik ben daar al eerder op ingegaan, en toen was ik heel duidelijk."

Neville erkende dat hij slecht zal slapen na de afgang van zijn ploeg. "Dit was een van mijn meest pijnlijke wedstrijden. Het resultaat is onacceptabel. Wat ik heb gezien, staat me niet aan. De fans hebben dit niet verdiend."

Degradatiestreep

Onder leiding van de oud-speler van Manchester United won Valencia slechts viermaal in vijftien wedstrijden - louter bekerduels. De degradatiestreep is daardoor in zicht gekomen.

Sportief directeur Suso Garcia Pitarch van de zesvoudig landskampioen wilde niet zeggen of hij de situatie gaat bespreken met eigenaar Peter Lim, maar meldde wel "dat dit een van de ergste resultaten in de Valencia-historie is."

Komende week is de return van het bekerduel met als inzet een plek in de finale.