Interim-manager Guus Hiddink van Chelsea baalde woensdagavond na de 0-0 remise tegen Watford in de Premier League van het optreden van doelman Heurelho Gomes van de thuisploeg.

"Mijn oude keeper, met wie ik samenwerkte bij PSV, was de man van de wedstrijd. In de slotfase verrichtte hij enkele ongelooflijke reddingen", aldus Hiddink in gesprek met Sky Sports. "Ik vind dat we hadden verdiend om hier te winnen."

"Heurelho hield er twee, drie heel moeilijke ballen uit. Een doelpunt hing in de lucht, gezien onze dominantie in de tweede helft."

Hiddink is inmiddels al negen officiële wedstrijden ongeslagen met Chelsea sinds hij in december aantrad als opvolger van de ontslagen José Mourinho. Wel speelden de Londenaren in die reeks liefst vijf keer gelijk.

"Tijdens mijn eerste duel vond ik ons nog onzeker, we incasseerden veel te makkelijk doelpunten. Nu spelen we meer georganiseerd en kunnen we van daaruit werken aan de creativiteit. We zijn stabieler geworden. Wat we nu nodig hebben is een reeks zeges."

Chelsea, dat nog altijd slechts dertiende staat in de Premier League, neemt het zondag vanaf 17.00 uur in eigen huis op tegen het Manchester United van Louis van Gaal.

Bekijk de uitslagen, het programma en de stand in de Premier League