Voetbal

VVV-Venlo verlengt contract trainer Steijn met twee jaar

VVV-Venlo heeft maandag het contract van hoofdtrainer Maurice Steijn met twee jaar verlengd. De 42-jarige Steijn blijft daardoor tot en met het seizoen 2017/2018 in dienst van de Limburgse Jupiler League-club.

"We zijn blij met Maurice, de samenwerking en met zijn aanpak", aldus VVV-directeur Marco Bogers op de website van de huidige nummer twee van de Jupiler League.

"Hij laat onze ploeg aanvallend voetballen en weet het beste uit spelers te halen.Niet alleen spelers van buitenaf, maar ook jongens uit onze eigen jeugd en regio."

Ook Steijn laat weten blij te zijn met de verlenging. "Ik heb het uitstekend naar mijn zin bij deze club. Vorig seizoen zijn we met zijn allen een weg ingeslagen, waarvan we dit seizoen meer en meer kunnen zien dat het zijn vruchten afwerpt."

"Een verlenging van twee seizoenen zie ik dan ook niet alleen als een waardering, maar ook als een stimulans om het maximale eruit te halen."

VVV neemt het maandagavond in een uitwedstrijd op tegen FC Oss, dat op de dertiende plaats staat in de Jupiler League. Vrijdag wonnen de Limburgers met 4-0 van Almere City.

Bekijk de samenvatting van VVV-Venlo-Almere City:

Tip de redactie