PSV gaat alleen bij 'buitenkansje' nog transfermarkt op

PSV gaat deze winter niet meer gericht op zoek naar versterking, maar het is niet uitgesloten dat de Eindhovenaren voor het sluiten van de transfermarkt op 1 februari nog een speler vastleggen.

"Mocht zich een buitenkansje aandienen die een directe versterking is, dan zullen we het zeker niet nalaten om actie te ondernemen", zegt technisch manager Marcel Brands.

Brands laat daarbij weten dat Jonathan De Guzman, die op een zijspoor is geraakt bij Napoli, geen optie is. "Het gerucht dat wij De Guzman naar Eindhoven willen halen is absolute onzin."

"We hebben nu ook al een goede groep. Het belangrijkste is daarom dat we die groep bij elkaar houden. We hebben er met Jetro Willems en Maxime Lestienne zelfs twee spelers bij die we lang hebben moeten missen. We zijn dus eindelijk weer compleet."

Nieuw contract

De vraag is wel of Willems ook na dit seizoen bij PSV te bewonderen is. Het contract van de 21-jarige linksback loopt medio 2017 af en dus zal hij dit jaar moeten vertrekken of bijtekenen om te voorkomen dat hij Eindhoven transfervrij verlaat.

Brands: "Ik hoop dat Jetro bijtekent. De afgelopen maanden heb ik hem daar nog niet mee lastiggevallen omdat hij zich focuste op het herstel van zijn blessure, maar ik ga mijn uiterste best doen om hem langer bij PSV te houden."

Jan Vennegoor of Hesselink is wel al akkoord met PSV over een langer verblijf. De 37-jarige oud-spits liep stage bij de scouting van PSV en heeft een contract getekend tot en met het einde van dit seizoen.

Lees meer over:
PSV
Tip de redactie