Voetbal

Trainer Jans verlengt verbintenis bij PEC Zwolle tot zomer 2017

Ron Jans heeft zijn contract bij PEC Zwolle met één seizoen verlengd tot de zomer van 2017.

De 57-jarige oefenmeester staat sinds het seizoen 2013/2014 voor de groep bij PEC, dat onder zijn leiding in 2014 de KNVB-beker en Johan Cruijff Schaal veroverde.

Jans, die als speler in het betaald voetbal debuteerde bij de Zwollenaren, is blij met zijn contractverlenging. "Ik heb het hier namelijk vanaf het begin erg naar mijn zin. In het traject dat we hebben ingezet zit nog voldoende rek om spelers, staf en mijzelf verder te ontwikkelen."

"Het is ontzettend prettig om hier te werken. Ik ben blij en sta te trappelen daar nog langer onderdeel van uit te mogen maken, want ik voel me hier enorm gewaardeerd", aldus de geboren Zwollenaar op de clubsite.

Ook technisch directeur Gerard Nijkamp toont zich verheugd met de beslissing van Jans. "Het mag duidelijk zijn dat wij hier ook heel blij mee zijn. Ron heeft sinds zijn komst in Zwolle goed werk geleverd. We maken met elkaar onderdeel uit van de beste periode die de club ooit heeft gekend."

Jans was als hoofdtrainer eerder actief bij FC Groningen, sc Heerenveen en Standard Luik. PEC bezet momenteel de negende positie in de eredivisie.

Lees meer over:
Tip de redactie