Voetbal

Willems heeft geen streefdatum voor rentree bij PSV

Jetro Willems heeft geen streefdatum gesteld voor een rentree bij PSV. De linksback, die bijna hersteld is van zijn zware knieblessure, zit op zeventig à tachtig procent in zijn revalidatie.

''Mijn linkerknie voelt goed en ik kan volop meetrainen. Alleen het laatste stukje, de felle, korte partijtjes, laat ik nog schieten. Er is geen streefdatum voor een rentree'', zegt de 21-jarige Willems vrijdag in het AD.

De international miste de eerste seizoenshelft vanwege zijn knieblessure, maar is inmiddels aangesloten bij de selectie en mee op trainingskamp op Malta.

Willems kreeg in twee jaar tijd drie knieblessures te verwerken. "Pure pech. De eerste blessure in 2014 was ook niet dezelfde als de laatste twee. Ik heb mentaal geen probleem en ik zit niet in de put. Het hoort bij het leven dat pech je soms treft.''

PSV-trainer Phillip Cocu meldde eerder deze week al dat hij er niet op rekent dat Willems volgende week zondag al inzetbaar is tegen Feyenoord, de eerste opponent van de Eindhovenaren tijdens de tweede competitiehelft.

Lees meer over:
Tip de redactie