Doelman Warner Hahn heeft dinsdag een akkoord bereikt met Feyenoord over contractverlenging tot medio 2019.

Het huidige contract van de reservedoelman loopt tot de zomer van 2017.

"Ik heb het heel erg naar mijn zin in De Kuip, dus voor mij was er geen reden om te twijfelen aan een langer verblijf", aldus Hahn op de site van Feyenoord.

De keeper werd vorig jaar verhuurd aan PEC Zwolle en moet dit seizoen Kenneth Vermeer voor zich dulden als eerste keeper. Dat hij tot dusver genoegen moet nemen met een reserverol had geen invloed op zijn beslissing.

"Feyenoord is een grote club, waar ik het ontzettend naar mijn zin heb. Ik ken alle jongens en lig goed in de groep. Natuurlijk is het soms lastig om op dit moment geen eerste doelman te zijn, maar ook op de trainingen leer ik heel veel", stelt Hahn.

"Ik moet geduld hebben, maar ook dat maakt mij mentaal sterker. De technische staf is tevreden over mijn ontwikkeling en heeft plannen met mij. Daarnaast leer ik veel van keeperstrainer Patrick Lodewijks en ook van Kenneth."

Complimenten

De 23-jarige keeper is op dit moment met Feyenoord op trainingskamp in het Portugese Albufeira.

"Als ik nu naar mezelf kijk op de trainingen, is dat een groot verschil met mijn beginperiode bij Feyenoord. Dat is zeker ook te danken aan mijn tijd bij PEC Zwolle, waar ik grote stappen heb gemaakt in mijn ontwikkeling."

Technisch directeur Martin van Geel is erg tevreden over de ontwikkeling van Hahn. "Warner verdient een groot compliment voor zijn instelling en de wijze waarop hij de strijd aangaat met Kenneth Vermeer. Op deze manier maken zij elkaar sterker."