Vitesse-coach Peter Bosz heeft zondag bevestigd dat hij tijdens de winterstop een gesprek heeft gehad met technisch directeur Jordi Cruijff van Maccabi Tel Aviv, de huidige koploper in Israël.

Foto's van het onderhoud in Israël verschenen onlangs in verschillende media.

"Ik praat wel met meer clubs. Maar daar zijn geen foto's van", liet Bosz zondag na de eerste training in het nieuwe jaar op Papendal weten bij Omroep Gelderland.

Volgens Bosz was de directie van Vitesse op de hoogte van het overleg met de Israëlische landskampioen, die na het recente vertrek van coach Slavisa Jokanovic naar Fulham op zoek is naar een nieuwe hoofdtrainer.

Bosz wilde op Papendal niet ingaan op de inhoud van het gesprek met Cruijff. "Dat zijn zaken die op dit moment niemand wat aangaan."

Ambities

De verbintenis van Bosz bij Vitesse loopt komende zomer af. Komende week, tijdens het trainingskamp in Spanje, gaat de coach om tafel met de directie van de Arnhemmers om te praten over een nieuwe overeenkomst.

"Ik heb het hier fantastisch naar mijn zin en dat meen ik ook echt. Maar goed, ik zit hier nu tweeënhalf jaar. Vorig jaar heb ik heel bewust voor een jaar bijgetekend", aldus Bosz.

"Ik heb ook uitgesproken dat ik ambities heb, dat ik ook hoop een volgende stap te kunnen maken. En dan hangt het ervan af of die stap dit jaar komt of volgend jaar."