De zaakwaarnemer van José Mourinho ontkent dat de onlangs bij Chelsea ontslagen trainer een aanbieding heeft gehad van Manchester United of van andere clubs.

Jorge Mendes reageerde tegenover het Braziliaanse Globoesporte op berichten over contact tussen United en Mourinho in diverse Engelse media.

"Er is niets. We weten niet wat er in de toekomst gaat gebeuren, maar is er nu geen overeenkomst of aanbieding van een club. Het is niet waar", aldus Mendes.

Mourinho heeft wel al aangegeven geen behoefte te hebben aan een sabbatical en open te staan voor een nieuwe club.

De 52-jarige Portugees werd vorige week ontslagen bij het kwakkelende Chelsea. Guus Hiddink is tot het eind van het seizoen aangesteld als zijn opvolger.

Stoke City

Manchester United-trainer Louis van Gaal ligt zwaar onder vuur omdat er al zes duels niet meer gewonnen werd. Zaterdag ging United met 2-1 onderuit tegen Norwich City.

Het bestuur van de club uit Manchester hield dinsdag een vergadering, maar de toekomst van Van Gaal stond daar niet op de agenda volgens bronnen tegenover Sky Sports.

De Nederlander houdt woensdag om 16.30 uur Nederlandse tijd een persconferentie in aanloop naar het uitduel met Stoke City van zaterdag. Volgende week maandag volgt een thuiswedstrijd tegen Chelsea.