Voetbal

Foor heeft geen woorden voor 'schandalig' optreden NEC

Navarone Foor kon na afloop van de verloren ontmoeting met de amateurs van HHC nog niet helemaal geloven dat NEC was uitgeschakeld in het bekertoernooi.

"Het is gewoon schandalig wat we hier hebben laten zien", foetert de aanvallende middenvelder voor de camera van FOX Sports. "Ik heb er geen woorden voor."

De Nijmegenaren waren in Hardenberg niet opgewassen tegen de topklasser, die door de verrassende overwinning (2-0) doordrong tot de kwartfinales van de KNVB-beker.

Foor zag het in de eerste helft wel al een beetje aankomen. "Je scoort niet in de eerste helft en dan weet je dat een amateurploeg z'n kansen ruikt. Iedereen moet gewoon wakker zijn en extra meters maken voor elkaar."

"Dit is gewoon klote. Iedereen is teleurgesteld", omschrijft de 23-jarige linkspoot de stemming in de kleedkamer van NEC. "Je wilt hier graag winnen en doorbekeren, maar dat is helaas niet gelukt."

In de put

De ploeg van trainer Ernest Faber ging afgelopen zaterdag in de competitie ook al onderuit bij SC Cambuur. "Dan zit je eigenlijk een beetje in de put", beaamt Foor. "Ik hoop dat wij hier gauw uit komen, want Feyenoord staat al weer te wachten."

"De teleurstelling is groot en dat blijft nog wel even. We hebben natuurlijk een bijzondere start gemaakt vanuit de Jupiler League. Nu gaat het even minder en daar moeten we uit zien te komen."

Video: Samenvatting HHC Hardenberg-NEC Nijmegen

Bekijk het programma en de uitslagen in de KNVB-beker

Lees meer over:
Tip de redactie