NAC heeft maandagavond een simpele 3-0 zege geboekt in het Jupiler League-duel met Jong PSV in Eindhoven. 

Joey Suk opende na 52 minuten spelen de score namens NAC. Mats Seuntjes stelde de drie punten een kwartier voor tijd veilig.

Het slotakkoord was voor Kevin Brands. De aanvaller bepaalde twee minuten na zijn invalbeurt de eindstand op 3-0 via een strafschop.

Het is de negende overwinning dit seizoen voor de ploeg van trainer Marinus Dijkhuizen. NAC heeft 30 punten uit zestien wedstrijden en stijgt daardoor naar de derde plek in de Jupiler League.

Bekijk de samenvatting van Jong PSV-NAC
Bekijk de samenvatting van Jong PSV-NAC

Periodetitel

NAC hield bovendien de kansen op de tweede periodetitel in eigen hand. De club heeft een punt minder dan Sparta, maar ook een duel minder gespeeld dan de huidige koploper in de tweede periode.

Jong PSV heeft achttien punten en staat net onder de middenmoot. Vanwege de Champions League-wedstrijd van PSV tegen CSKA Moskou konden de beloften niet in de sterkst mogelijke samenstelling spelen. 

De ploeg was ook niet aangevuld met de beste junioren. De A1 van PSV speelt dinsdagmiddag namelijk een belangrijk duel met de leeftijdsgenoten van de club uit de hoofdstad van Rusland.

Bekijk de uitslagen en de stand in de Jupiler League