De Spaanse scheidsrechter David Fernandez heeft dinsdag in Eindhoven de leiding bij de laatste groepswedstrijd van PSV in de Champions League.

Bij winst op CSKA Moskou verzekert de ploeg van trainer Phillip Cocu zich van een plek in de achtste finales.

Een gelijkspel volstaat ook als VfL Wolfsburg in eigen huis Manchester United verslaat. Dat duel in Duitsland staat onder leiding van de Servische arbiter Milorad Mazic.

Ajax krijgt donderdag in de Europa League tegen Molde FK te maken met scheidsrechter Jevgen Aranovski uit Oekraïne.

De koploper van de eredivisie heeft nog een kleine kans op een vervolg in het toernooi. Ajax moet zelf de al geplaatste Noren verslaan en hopen dat Fenerbahçe verliest van het uitgeschakelde Celtic.

Voor FC Groningen en AZ staat tijdens de laatste speelronde alleen de winstpremie op het spel. Beide clubs zijn al uitgeschakeld.

De noorderlingen spelen de thuiswedstrijd tegen Sporting Braga onder leiding van Welshman Lee Evans, AZ krijgt bij Athletic Bilbao te maken met Benoît Bastien uit Frankrijk.

PSV-CSKA Moskou wordt dinsdag vanaf 20.45 uur live uitgezonden op NU.nl en SBS6. Bekijkt u dit bericht in onze Android-, iPhone- of iPad-app en wilt u een melding ontvangen zodra de opstellingen PSV bekend os? Klik dan op de filter Champions League Alert en kies voor de optie mijn nieuws + pushbericht.