Manchester United-manager Louis van Gaal hoopt dat zijn spelers snel beter worden in het verzilveren van kansen.

De 'Red Devils' kwamen zaterdag in de Premier League-wedstrijd tegen West Ham United niet verder dan een doelpuntloos gelijkspel.

"We moeten beter afronden, dat is ons grote probleem", legde Van Gaal de vinger op de zere plek.

Het was, alle competities meegerekend, al de zesde keer dit seizoen dat United 0-0 speelde.

In de laatste zes thuisduels incasseerde de ploeg van Van Gaal geen enkele treffer, maar kwam het zelf ook maar drie keer tot scoren.

"Ik weet zeker dat de goals zullen komen. De wil is altijd aanwezig en we vallen met veel mensen aan."

Blessures

Zowel Morgan Schneiderlin als Paddy McNair liep een blessure op tijdens de wedstrijd op Old Trafford. Het is nog maar de vraag of beide spelers op tijd zijn hersteld voor de cruciale Champions League-wedstrijd tegen VfL Wolfsburg van dinsdagavond.

"Achter hun inzetbaarheid staat een vraagteken, ik hoop natuurlijk dat ze kunnen spelen", besloot Van Gaal.

Koeman

Ronald Koeman kwam met Southampton niet verder dan een 1-1 gelijkspel tegen hekkensluiter Aston Villa en was ontevreden met dat resultaat. "Normaal gesproken teken je niet voor een punt in een thuiswedstrijd, maar het is toch een punt", zei de Nederlander na afloop.

"We maken het ons zelf moeilijk. We hadden drie of vier grote kansen en toen kregen we een doelpunt tegen. Vlak na rust kwamen we in de problemen, maar de ploeg toonde karakter en kwam terug in de wedstrijd. We verdienden meer, maar het gaat om doelpunten en kansen creëren. Dat lukte niet vandaag."

Koeman wacht met Southampton al vier wedstrijden op een overwinning en is met de 'Saints' gezakt naar de twaalfde plek op de ranglijst. 

Bekijk het programma, de uitslagen en de stand in de Premier League