Hedwiges Maduro baalde donderdagavond flink van de late nederlaag van FC Groningen bij Olympique Marseille (2-1) in de vierde groepswedstrijd van de Europa League. 

''We hadden hier gewoon een goed resultaat kunnen en moeten halen'', zei de 30-jarige middenvelder na afloop in Marseille tegen FOX Sports.

''We hebben de goals veel te gemakkelijk weggegeven. Daardoor staan we nu weer met lege handen. Alles is voor niks geweest", aldus Maduro over de sterkere tweede helft na een zwak begin.

Olympique Marseille-FC Groningen in beeld

Van de Looi

Trainer Erwin van de Looi begreep dat er spanning op de wedstrijd zat, maar vond dat zijn ploeg voor rust te angstig had gespeeld. ''Het was weer zo'n typische net-niet wedstrijd waarvan we er veel in de Europa League hebben gespeeld. De tegengoals hadden we meer aan onszelf te wijten dan dat ze de verdienste waren van Marseille."

Vooral het feit dat zijn ploeg verzuimde om een punt uit het vuur te slepen, leidde tot ergernis bij Van de Looi, die zelfs even dacht dat er wel meer in zat. 

"Eerst missen we een grote kans op de 2-1 en vervolgens verzuimen we het gelijkspel met man en macht te verdedigen. Dat is jammer."